Andenes

Prosjekt og Anlegg

Hvorfor velge Andenæs VVS

Andenæs VVS har et team av erfarne prosjektledere som sikrer at alle prosjekter og installasjoner blir utført på en effektiv, profesjonell og ryddig måte. Prosjektlederne har ansvar for den tekniske delen samt ledelse av personale, styring av kontrakter og økonomi. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre overordnede målsettinger og inngår som en naturlig del av prosjektlederens ansvar for å oppnå positive resultater.

Etterkontroll av røropplegg

Varmesentral

Vi kan tilby full projektledelse fra rådgivning og ideer til installasjon, drift og vedlikehold av alle typer rørtekniske anlegg og vi har i lang tid opparbeidet oss den kompetansen og kunnskapen som kreves for bl.a. arbeidsområdene:

  • Sanitær
  • Varme
  • Kjøling
  • Sprinkler
  • Boliggass
  • Medisinsk gassanlegg

Vi utfører også kontrakter innenfor andre relevante arbeidsområder.

Engasjement til Prosjekt

Røropplegg i garasjeanlegg

Vår prosjektavdeling for rørleggere består av sertifiserte sveisere, industrirørleggere og sanitærrørleggere med bred faglig kompetanse. De ledes av prosjektledere med ingeniørutdannelse, mesterbrev og annen fagteknisk utdannelse. Alle våre medarbeidere er kontinuerlig under opplæring for å holde seg oppdatert på den siste faglige utviklingen innen rørleggerbransjen. Med vår erfarne og kompetente prosjektavdeling kan kundene være sikre på at alle prosjektene våre blir gjennomført til høyeste standard og med et resultat som møter deres behov og krav.

Andenæs VVS vurderer prosjektets kompleksitet og organiserer gjennomføring av prosjekt, og bemanning tilpasset prosjektets behov. Våre nøkkelpersoner har tverrfaglig forståelse, og har stort fokus på prosjektstyring og tett samarbeid med byggeledelse og andre entreprenører.

Et rørleggerteam med riktig kompetanse som er tilpasset aktuelle oppdraget, kombinert med erfaring, kunnskap og engasjement er grunnlaget for et vellykket resultat.

Gjennomføring

Andenæs VVS er med i alle prosjektets faser.

Fra prosjektering hvor vi sikrer gode tekniske løsninger ihht dagens krav, og overfører erfaringer fra tidligere prosjekter. Planleggingsfasen hvor hensikten er å velge riktige produkter, tilpasse styringsverktøy og HMS/KS systemer. Organisering og gjennomføring av prosjektet for å ivareta kontraktsforpliktelser, fremdrift og levere gode og driftssikre bruktsklare bygg.

Vårt markedsområde er i hovedsak «Stor-Oslo», men vi har også arbeid i områder utenfor Oslo.